mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Om Cruit Consult

  

Vi er en specialiseret rekrutteringsvirksomhed etableret i 2006 med kontorer i Aarhus og København. Vi hjælper beslutningstagere med at rekruttere ledere og specialister / nøglemedarbejdere til ledige stillinger inden for områderne: IT /Digitalt og Salg & Marketing.

 

 

 

Vores forretningsområder er: 

  • Assistance til rekruttering af ledere og specialister / nøglemedarbejdere inden for IT/Digitalt og Salg & Marketing
  • Screening af finalekandidater med person- og logikanalyser
  • IT-projektassistance leveret af vores freelancekonsulenter

 Kontakt os helt uforpligtende

 

 

 

Vi bistår beslutningstagere med at skabe vinderhold

 


 

Forandringer i virksomheders markedsvilkår vil altid være konstante. Det betyder, at det er særdeles betydningsfuldt at fokusere på sine kernekompetencer. Din virksomheds konkurrencekraft vil være særdeles afhængig af evnen til at kunne tilpasse sig disse forandringer.

People performance, kreativitet og fortsat øget teknologianvendelse er nogle af de mest afgørende faktorer for denne tilpasningsevne.

 

Vindervirksomheden adskiller sig ved at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere, der har de rette kompetencer og kan skabe værdi. Cruit Consult hjælper virksomheder med at stille det stærkeste hold.

 

 

Missionen

 


 

Vores mission er at understøtte udvikling og effektivisering af virksomheder. Det hjælper vi med gennem effektiv assistance til rekruttering af ledere og specialister / nøglemedarbejdere inden for vores kerneområder. Denne specialistassistance kan være afgørende og forøge sandsynligheden for, at netop din virksomhed ansætter de rette profiler. Samtidig minimeres risikoen for et økonomisk tab i forbindelse med en fejlansættelser.

 

 

Hvordan kommer vores erfaring dig til gode?

 


 

Vores serviceydelser og opgaveløsning tager udgangspunkt i virksomhedens helt særlige og konkrete behov. På denne måde opnår vi en målrettet og målbar værdiskabelse for vores kunder. Vi stiller al vores erfaring og kompetence til rådighed inden for de Human Resource opgaver, der typisk er periodiske for din virksomhed, men som er dagligdag for os.

 

Vi har specialistkompetencerne og vores konsulenter typisk mere end 20 års erfaring med ledelse, rekruttering og HR. Konsulenterne har erfaring med løsning af opgaver for alle størrelser af virksomheder i en række forskellige andre brancher. Konsulenterne har rekrutteret til stillinger fra specialistniveau over funktionschefer til topledere.

 

 

 

Hvorfor skal du vælge Cruit Consult som din samarbejdspartner?

 


 

Vi er en nærværende og engageret samarbejdspartner, der konstant arbejder på at gøre en markant forskel. Vi er i stand til at give din virksomhed et kvalificeret med- og modspil i forhold til udviklingen af din organisation. Vi arbejder for, at vores kunder opnår vækst og konkurrencefordele. Samtidig har vi fuld fokus på forretning, mennesker og resultater.

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.