mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

IT Rekruttering

 


De fleste virksomheder ændrer før eller siden på holdopstillingen. Succes afhænger i vid udstrækning af evnen til at tiltrække, udvælge og ansætte de rette medarbejdere. Vi er hos os overbeviste om, at IT rekruttering af specialister, ledere og nøglemedarbejdere ofte med fordel kan outsources helt eller delvist.  

  

 

Vi rekrutterer for såvel IT virksomheder som virksomheder med egne IT funktioner. 


 

 Vi identificerer, kontakter og motiverer, kvalificerer, personvurderer og præsenterer kandidater til IT stillinger. Vores opgaveløsning bygger på + 20 års erfaring, indsigt og et særdeles omfattende kandidatnetværk. Vi er vores kunders IT headhunter.

 

 

it rekruttering

Kandidater til IT jobs er et af vores absolutte specialer

Som IT rekrutteringsfirma med kontorer i både København og Aarhus, har vi sat os i den stærke position, at vi ikke kun løser opgaver i enkelte landsdele, men derimod kan levere IT rekruttering i Danmark. Vi stiller særlige  kompetencer og mere end 20 års erfaring til din rådighed, når du skal rekruttere IT specialister, IT ledere og IT nøglemedarbejdere. Vi forstår de forskellige roller, som knytter sig til IT området, og vi er specialister i at identificere, motivere og kvalificere kompetente og erfarne kandidater. Når du stiller os en opgave, præsenterer vi dig hurtigt for interesserede kandidater, som matcher din kravprofil.

 

Mød vores konsulenter

 

 

rekruttering it 

IT rekruttering af specialister og ledere kræver både kompetencer og ressourcer 

Rekruttering kan være en tidskrævende proces, der typisk opstår periodisk. Som ansvarlig leder må du vurdere, om du ressourcemæssigt har mulighed for at påtage dig rekrutteringsopgaven. De ledelsesmæssige og forretningskritiske opgaver vil sandsynligvis fortsat kræve dit fokus og dine ressourcer. En specifik rekrutteringsopgave kan også kræve en specialistkompetence, som ikke er til stede i din virksomhed.

 

Læs mere om vores rekrutteringsydelse

 

 

rekruttering it specialister

 

Strategisk IT rekruttering er nøglen til succes

Det er vores sigte at sparre og rådgive og dermed professionalisere og effektivisere rekrutterings-processen hos vores kunder. Vi anvender vores forståelse og indsigt til at arbejde strategisk med IT rekruttering. Vi hjælper ikke blot med at finde en ny specialist, leder og nøglemedarbejder, men vi tager udgangspunkt i den forretningsmæssige virkelighed med henblik på at finde den rette løsning.

 

Læs mere om vores logik- og personlighedstest

 

it rekruttering danmark

 

Vi tilbyder en skræddersyet rekrutteringsproces

IT rekruttering er hos os ikke et standardprodukt, og vi betragter det som en nøgleproces, som består af en række forskellige delprocesser. Vi tilbyder individuelle IT rekrutteringsløsninger skræddersyet til situationen  Når vi har løst opgaven giver vi naturligvis altid opsigelsesgaranti for den nyansatte - helt op til 12 måneder. 

Historisk har vores konsulenter arbejdet med IT rekruttering i Aarhus. Men efter etablering af vores kontor i Herlev, har vi gennem adskillige år også og leveret IT rekruttering i København.

 

Kontakt os for yderlige info om IT rekruttering

 

 

it specialist 

Midlertidigt behov for IT specialist-ressourcer?

Vi tilbyder IT projektassistance, når jeres egne ressourcer eller kompetencer ikke er tilstrækkelige. Projekt-assistancen leveres af vores tilknyttede freelance IT konsulenter, der kompetencemæssigt dækker mange forskellige behov. Vi identificerer, udvælger og præsenterer relevante konsulentkandidater, som er i stand til at påtage sig jeres akutte og midlertidige opgaver.

 

Få mere information om vores IT Projektassistance her

 


 

Nedenfor finder du eksempler på nogle af de forskellige typer af IT stillinger, som vi dagligt arbejder med.

 

Udviklere - Frontend og Backend Systemkonsulenter
Systemudviklere Systemadministratorer
Applikationsudviklere Løsningsarkitekter
Forretningskonsulenter Supportere
Projektkonsulenter ERP konsulenter
Projektledere Funktionsledere
Presaleskonsulenter Teamledere

 

 

Se vores priser for rekrutteringsassistance

 

 

 

 

 IT Projektassistance

 

Vi tilbyder IT freelancere til opgaver, som kan være af kortere eller længere varighed.

 

Læs mere

 

Salg & Marketing

 

Vi tilbyder skræddersyede rekrutteringsforløb, som skaber værdi. Cruit Consult tilbyder effektiv rekruttering af kommercielle nøglemedarbejdere samt salgs- og marketingledere.

 

Læs mere

 
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.