+45 8174 6622     mail@cruitconsult.dk     Kontakt os
 
 
 
 
 
 
 
 
/_upload/20022014172313_620762637_0000.jpg
PRÆSTATIONSUDVIKLING
/_upload/20022014172320_620762637_0000.jpg
KANDIDATSCREENING
/_upload/20022014172313_620762637_0001.jpg
OUTPLACEMENT - NEWPLACEMENT
/_upload/12112014091242_386078936_0000.jpg
ATTRAKTIVE LEDIGE STILLINGER
/_upload/11112014161626_103145438_0000.jpg
SEARCH & SELECTION - SPECIALISTER & LEDERE
/_upload/06072015141428_227391898_0000.jpg
IT PROJEKTASSISTANCE - FREELANCE KONSULENTER
/_upload/10072015131107_1027145000_0000.jpg
REKRUTTERING AF IT SPECIALISTER & IT LEDERE
«»
REKRUTTERING:

IT Rekruttering

 

Vi rekrutterer for såvel IT virksomheder som virksomheder med egne IT funktioner. Vi identificerer, motiverer, kvalificerer, personvurderer og præsenterer kandidater til stillinger. Vores opgaveløsning bygger på + 20 års erfaring, indsigt og et særdeles omfattende kandidatnetværk. Vi er vores kunders IT headhunter.

 

De fleste virksomheder ændrer før eller siden på holdopstillingen. Succes afhænger i vid udstrækning af evnen til at tiltrække, udvælge og ansætte de rette medarbejdere. Vi er hos os overbeviste om, at IT rekruttering af specialister, ledere og nøglemedarbejdere ofte med fordel kan outsources helt eller delvist.

 

Kandidater til IT jobs er et af vores absolutte specialer

Som IT rekrutteringsfirma med kontorer i både København og Aarhus, har vi sat os i den stærke position, at vi ikke kun løser opgaver i enkelte landsdele, men derimod kan levere IT rekruttering i Danmark. Vi stiller særlige kompetencer og mere end 20 års erfaring til din rådighed, når du skal rekruttere IT specialister, IT ledere og IT nøglemedarbejdere. Vi forstår de forskellige roller, som knytter sig til IT området, og vi er specialister i at identificere, motivere og kvalificere kompetente og erfarne kandidater. Vi præsenterer dig hurtigt for interesserede kandidater, som matcher din kravprofil.

 

IT rekruttering af specialister og ledere kræver både ressourcer og kompetencer 

Rekruttering kan være en tidskrævende proces, der typisk opstår periodisk. Som ansvarlig leder må du vurdere, om du ressourcemæssigt har mulighed for at påtage dig rekrutteringsopgaven. De ledelses-mæssige og forretningskritiske opgaver vil sandsynligvis fortsat kræve dit fokus og dine ressourcer. En specifik rekrutteringsopgave kan også kræve en specialistkompetence, som ikke er til stede.

 

Midlertidigt behov for IT specialist-ressourcer?

Vi tilbyder IT projektassistance, når jeres egne ressourcer eller kompetencer ikke er tilstrækkelige. Projekt-assistancen leveres af vores tilknyttede freelance IT konsulenter, der kompetence-mæssigt dækker mange forskellige behov. Vi identificerer, udvælger og præsenterer relevante konsulentkandidater, som er i stand til at påtage sig jeres akutte og midlertidige opgaver.

 

Få mere information om vores IT Projektassistance her

 

Strategisk rekruttering er nøglen til succes

Det er vores sigte at sparre og rådgive og dermed professionalisere og effektivisere rekrutterings-processen hos vores kunder. Vi anvender vores forståelse og indsigt til at arbejde strategisk med IT rekruttering. Vi hjælper ikke blot med at finde en ny specialist, leder og nøglemedarbejder, men vi tager udgangspunkt i den forretnings-mæssige virkelighed med henblik på at finde den rette løsning.

 

Vi tilbyder en skræddersyet rekrutteringsproces

IT rekruttering er hos os ikke et standardprodukt, og vi betragter det som en nøgleproces, som består af en række forskellige delprocesser. Vi tilbyder individuelle IT rekrutteringsløsninger skræddersyet til situationen. Når vi har løst opgaven giver vi naturligvis altid opsigelsesgaranti for den nyansatte - helt op til 12 måneder. 

Historisk har vores konsulenter arbejdet med IT rekruttering i Aarhus. Men efter at vi etablerede  kontor i Herlev, har vi gennem adskillige år også tilbudt og leveret IT rekruttering i København.Nedenfor finder du eksempler på forskellige typer af IT stillinger og teknologikompetencer, som vi dagligt arbejder med.

 

Stillingstyper:

  

Udviklere - Frontend og Backend

Applikationsudviklere

 

Systemudviklere

Løsningsarkitekter

 

Forretningskonsulenter

Projektkonsulenter

Seniorkonsulenter

Presaleskonsulenter

 

Projektledere

 

Systemkonsulenter

 

Systemadministratorer

 

Supportere

  

Account Managers

 

Funktionsledere

 

Teamledere 

 

 

  

 

Teknologier:

 

C#, C++, C

ASP.Net, VB.NET

Java, JavaScript, jQuery

HTML

iOS

 

PL/SQL

RPG

 

MS SQL, Oracle

 

MS Dynamics NAV, C/AL, C/Side

MS Dynamics AX

 

Sitecore, Umbraco, Wordpress

 

PLC, SCADA

  

MS Sharepoint, Notes

 

Targit, MS Power BI, Cognos, TimeExtender

 

MS Dynamics CRM, SuperOffice

 

VMWare, Citrix

 

MS BizTalk, MS Exchange, MS IIS

  

Vil du gerne vide mere om rekruttering til stillinger inden for økonomi og regnskab? Kontakt da venligst Seniorkonsulent Jens Peter Holm

 

 

Du kan også få mere indsigt i vores rekrutteringsydelser inden for Økonomi & Regnskab og Salg & Marketing.

 

 

 

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.