mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Kandidatscreening - når du selv har fundet dine finalekandidater

  

 Rekruttering og kandidatudvælgelse er ofte en langstrakt proces, der kræver din tid og indsigt for at kunne vælge den rette kandidat til den ledige stilling. Vi tilbyder dig en velgennemprøvet test- og screeningsproces, der hjælper dig med et solidt beslutningsgrundlag.

 

 

Når du selv rekrutterer ledere og specialister, hjælper vi dig med et med et stærkt beslutningsgrundlag

Du har en ledig stilling, og du har fået kontakt med en eller flere relevante kandidater til jobbet - det kan være såvel interne som eksterne. Du har efter adskillige interviews vurderet, at en eller flere af dine kandidater er både fagligt og personligt kvalificeret til den ledige stilling - du har nu fundet dine finalekandidater. Men hvem af kandidaterne er den bedst egnede til jobbet? 

   

 

 

Se vores priser og få yderligere information om hvordan du får testet og vurderet en specialist eller leder

 

 

Du skal træffe en yderst vigtig beslutning, og det kan blive særdeles dyrt at fejlcaste

En beslutning, der har betydning for din virksomhed både økonomisk og ressourcemæssigt. Den nyansatte skal introduceres og skal ind i en position, hvor der stilles krav til faglige og personlige kompetencer, erfaring og forandringsparathed. Ved du som leder, hvad der skal til for at motivere den nye medarbejder, således han eller hun trives og præsterer bedst?

 

Vi bistår dig med beslutningsgrundlaget

Målet med vores kandidatscreeningsydelse er at optimere din beslutningsdygtighed, før du tilbyder en kandidat den ledige stilling. Vi tilbyder at personlighedsteste, logik- og færdighedsteste og dybdeinterviewe jeres særligt udvalgte finalekandidater uanset stillingstype.
 

Minimer din risiko for at tage fejl

Vores konsulenter har både erfaring og de nødvendige specialistkompetencer, der skal til for at lave en grundig personvurdering. Du vil med konsulentens feedback og detaljerede testresultater i hånden besidde et særdeles stærkt grundlag for din beslutning. 

 

 

Læs her mere om priser og hvordan du får testet og vurdereten potentiel medarbejder

 

 

 

Vil du vide mere?

 

Cruit Consult tilbyder også at vurdere kandidater til jobs, hvor der stilles begrænsede krav til boglighed og akademisk tilgang. 

 

Vil du vide mere om kandidatscreening - medarbejder?

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.