mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Vores IT konsulenter leverer freelance projektassistance

 

 Vi tilbyder IT konsulenter til opgaver, som kan være af kortere eller længere varighed. Vi stiller et omfattende netværk af professionelle freelance konsulenter til rådighed for vores kunder. Du kan dermed opnå ressource-fleksibilitet i dine IT projekter. 

  

 

it konsulent

Hvorfor anvende IT projektassistance?

Behovet for en freelance IT konsulent i virksomheden opstår typisk fordi,  der er behov for specialistkomptencer eller der er tale om et akut og midlertidigt behov for ressourcer.

 

Time is money – og en IT konsulent (eller ”ressourceperson”) skal derfor typisk tilknyttes ved en hurtig rekrutteringsproces, så din virksomhed ikke mister tid og dermed økonomiske ressourcer ved at forlænge jeres IT projekter.

 

Ved ansættelse af en freelance konsulent får I de fornødne og dedikerede IT ressourcer in house i virksomheden. Jeres IT projekter kan dermed blive løst med fuld fokus. Derudover opnår I større fleksibilitet omkring projektet, da konsulentens kontrakt er midlertidig og I dermed undgår at skulle fastansætte nye ressourcer i virksomheden.

 

freelance it konsulent

Hurtig adgang til freelance konsulenter

Vi stiller vores IT konsulenter til rådighed, når din virksomheds egne IT kompetenceressourcer ikke er tilstrækkelige. Og vi tilbyder assistance til IT projekter af både kortere og længere varighed.

 

Vi rådgiver i hele rekrutteringsprocessen, og vi tager hensyn til alt fra den faglige og personlige kravprofil for IT konsulenten, såvel som økonomien i kontrakten. Når konsulentaftalen er indgået, følger vi naturligvis samarbejdet tæt i hele projektperioden, og sikrer, at alt omkring samarbejdet fungerer optimalt imellem din virksomhed og vores IT konsulent.

 

 

 

 

freelance konsulenter

Et stort netværk af freelance IT konsulenter


Vores store netværk af freelance IT konsulenter i især Østjylland, Trekantområdet og Storkøbenhavn betyder, at vi hurtigt er i stand til at fremfinde relevante kandidater, der kan påtage sig netop dine opgaver. Netværket består udelukkende af erfarne og kompetente freelance IT konsulenter, som dækker et bredt spekter som fx freelance programmør, software konsulent, IT konsulenter til IT projektledere.

 

Vores freelance konsulenter indgår dermed på både større og mindre IT projekter i virksomheden. Fra tid til anden ser vi også, at samarbejdet mellem virksomhed og konsulent munder ud i en fastansættelse på bagkant af et succesfuldt freelance konsulent job.

 

Hvad tjener en IT konsulent?

IT konsulenter har ofte en længere uddannelse, og ved indgåelse af aftale om freelancekontrakt er der typisk tale om konsulenter med relativ lang erfaring inden for IT, men også inden for helt specifikke områder når det gælder IT-projekter.

 

Hos Cruit Consult hjælper vi jer med at tiltrække og ansætte den helt rigtige konsulent til jeres opgave, og sammen vil vi kunne prisfastsætte ud fra bl.a. projektets scope/omfang, varighed og krav til konsulentens specifikke kompetencer i forhold til den pågældende opgave.

 

Vil du ansætte en freelance IT konsulent?

Vi hjælper dig hurtigt og effektivt i gang med dit næste IT projekt. Kontakt os på 8174 6622 for en uforpligtende snak om assistance via en freelance IT konsulent.

 

Vil du være freelance IT konsulent?

Vi er altid på udkig efter kompetente konsulenter til freelance IT jobs i hovedsagelig Østjylland, Trekantområdet og Storkøbenhavn. Går du med overvejelser om at starte som freelance IT konsulent, kan du med fordel kontakte os for at høre mere om mulighederne for at arbejde med freelance IT.

 

Opret dig i vores CV-database eller kontakt os uforpligtende for en snak om mulige freelanceprojekter, som passer til lige netop dig.

 


  

IT projekter er af afgørende betydning for den moderne virksomhed. Vores freelance IT konsulenter påtager sig bl.a. roller som: 

 

Frontend udvikler  Backend udvikler / Freelance programmør
 Softwareudvikler / software konsulent  Systemudvikler Dynamics NAV / Dynamics AX
 Applicationsudvikler / Desktopudvikler  IT projektleder
 Seniorudvikler  IT projektkonsulent
 IT løsningsarkitekt  Udvikler - Frontend og backend
 Seniorkonsulent  Softwareudvikler
 Projektkonsulent  Applikationsudvikler
 Løsningsarkitekt  Projektleder

 

 

 

 

 

 

Informations-teknologi

 

Vi er hos os overbeviste om, at IT rekruttering af specialister, ledere og nøglemedarbejdere ofte med fordel kan outsources helt eller delvist.

 

Læs mere

 

 

Salg & Marketing

 

 

Vi tilbyder skræddersyede rekrutteringsforløb, som skaber værdi. Cruit Consult tilbyder effektiv rekruttering af kommercielle nøglemedarbejdere samt salgs- og marketingledere.

 

Læs mere

 
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.