mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Læg dit CV i vores database og bliv præsenteret for attraktive stillinger

  

 En del af af de ledige stillinger, som vi får til opgave at besætte for vores kunde-virksomheder, bliver ikke altid annonceret. Stillingerne besættes ved, at vores kunde finder sin nye medarbejder eller leder igennem vores CV-database eller omfattende netværk. 

 

  

Bliv optaget i vores CV-database. Din mulighed for at blive præsenteret for attraktive og relevante stillinger. Det er naturligvis ikke forbundet med omkostninger.

 

 

Hent og udfyld ansøgningsformularen og bliv optaget i vores CV-database

 

Formularen har kun ganske få indtastningsfelter

 

 

 

Læs meget gerne nedenståede før du henter og udfylder ansøgningsformularen

 

Det er meget vigtigt, at du vedhæfter et fyldestgørende og detaljeret CV således, at vi har et dækkende billede af dine faglige kompetencer og erhvervserfaring. Vedhæft venligst ikke dine udtalelser, eksamensbeviser eller lignende.

 

For at sikre fuld fortrolighed vil vi anbefale dig, at du angiver en privat e-mail adresse, når du udfylder ansøgningsformularen.

 

Når du er er oprettet i CV-databasen, kan du naturligvis blive slettet når som helst. Send os en e-mail på mail@cruitconsult.dk hvis du ønsker at blive slettet, og vi vil straks effektuere.

 

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

 

Cruit Consult er naturligvis registreret som "Stillingsbesættende virksomhed" hos Datatilsynet. Det betyder, at vi har tilladelse til at registrere og arkivere de oplysninger, som du giver os. Vi videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger uden dit samtykke.

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.