mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Newplacement / Outplacement

  

 En afskedigelse kan umiddelbart være svær at komme over. Det gælder både personligt og økonomisk, og en afskedigelse kan også føre til usikkerhed omkring ens karrieremæssige fremtid. Men situationen er samtidig en ny begyndelse.

   

 

Du bliver hjulpet videre i din karriere 

I et forløb sammen med os får du bearbejdet de eventuelle frustrationer, der kan være forbundet med opsigelsen. Vi hjælper dig med at afklare og bevidstgøre dig hvad angår dine mange faglige og personlige kompetencer. Du får målrettet din jobsøgning, og vi følger dig gerne hele vejen frem mod dit nye job. 

 

Outplacement-forløb for ledere og specialister inden for IT og salg & marketing er vores speciale

Vi er Outplacement-specialister, når det gælder ledere og specialister inden for IT og salg & marketing. Vi har gennemført hundredevis af forløb, hvor langt de fleste har udmøntet sig i succes for vores kandidater. Vi forstår simpelthen lederrollen og de forskellige specialistroller, der særligt knytter sig til IT og salg & marketing. Denne forståelse er vi overbeviste om, er en væsentlig årsag til de mange positive resultater for vores kandiater

 

Vi tilbyder arbejdsgiverbetalt Outplacement i tre udgaver

  

outplacement priser priser outplacement pris outplacement

 

 

Vores newplacement program:

Vi finder sammen mulighederne i din situation, og vores store erfaring med coaching og rådgivning er det solide fundament. Vores store indsigt i jobmarkedet kan blive din absolutte fordel, når du gennemfører et forløb sammen med os. Vi vender blikket fremad - og får dig til at se nye muligheder.

Vi klarlægger det fremadrettede forløb

Vi gennemfører den første samtale med dig med henblik på at bearbejde din reaktion på opsigelsen, og aftaler det kommende forløb.

 

Udvikling og på vej mod det nye job med stærkt professionelt visitkort

Vi sammensætter et personligt forløb for dig, med fokus på ansøgningsteknikker og udarbejdelse af de materialer, der er relevante for at sikre din videre karriere. Vi deltager aktivt med henblik på at udvælge relevante stillinger og virksomheder. Forløbet kan naturligvis også indeholde en uddannelsesplan.

Se mere om hvordan vi hjælper dig på vejen mod dit næste job

 

 

 

 

Vi følger og støtter dig hele vejen

 

Dit CV og dine ansøgninger drøftes og justeres. Vi kan være din sparringspartner i relation til at gennemføre jobsamtaler, og vi kan arbejde med mere personlige forhold som fremtræden, formidlingsevne og struktureret fremlægning. 

 

 
Kontakt Cruit Consult og få en dialog om newplacement

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.