mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Newplacement

 


 

 En afskedigelse kan umiddelbart være svær at komme over. Det gælder både personligt og økonomisk, og en afskedigelse kan også føre til usikkerhed omkring ens karrieremæssige fremtid. Men situationen er samtidig en ny begyndelse.

 

 

 

Vi hjælper dig videre i din karriere 

I vores newplacement forløb får du bearbejdet de eventuelle frustrationer, der kan være forbundet med opsigelsen. Vi hjælper dig med at afklare rækken af dine mange faglige og personlige kompetencer. Du får målrettet din jobsøgning, og vi følger dig gerne hele vejen frem mod dit nye job. 

 

Vi finder sammen mulighederne i din situation, og vores store erfaring med coaching og rådgivning er det solide fundament. Vores store viden om jobmarkedet kan blive din absolutte fordel, når du gennemfører et newplacement forløb sammen med os. Vi vender blikket fremad - og får dig til at se nye muligheder.

 

 

Vores newplacement program:

 

Vi klarlægger det fremadrettede forløb

Vi gennemfører den første samtale med dig med henblik på at bearbejde din reaktion på opsigelsen, og aftaler det kommende forløb.

 

Vi rådgiver og coacher dig med henblik på at sætte mål

Du besvarer en personprofilanalyse, og vi giver dig derefter personlig feedback. En dialog i forlængelse heraf klarlægger dine interesser, motivatorer, kompetencer, udviklingsområder og forandringsparathed.

 

I et samspil mellem analyseresultater, dine faglige kompetencer, erfaring og dine ønsker bestemmes personlige og faglige karrieremål for newplacement og din videre karriere.

 

Udvikling og på vej mod det nye job med stærkt professionelt visitkort

Vi sammensætter et personligt forløb for dig, med fokus på ansøgningsteknikker og udarbejdelse af de materialer, der er relevante for at sikre din videre karriere. Vi deltager aktivt med henblik på at udvælge relevante stillinger og virksomheder. Forløbet kan naturligvis også indeholde en uddannelsesplan.

Se mere om hvordan vi hjælper dig på vejen mod dit næste job

 

 

 

 

Vi følger og støtter dig hele vejen

 

Dit CV og dine ansøgninger drøftes og justeres. Vi kan være din sparringspartner i relation til at gennemføre jobsamtaler, og vi kan arbejde med mere personlige forhold som fremtræden, formidlingsevne og struktureret fremlægning. 

 

 
Kontakt Cruit Consult og få en dialog om newplacement

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.