mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Udvælgelse og indledende interview

  

 Vi arbejder efter en velgennemprøvet udvælgelsesmodel, som altid indbefatter et interview med vores konsulent før vi præsenterer en kandidat for vores kunde. Udvalgte kandidater skal efter en sådan kundepræsentation naturligvis besvare persontest, og der vil blive indhentet referencer. 

 

 

 

 

Udvælgelse af kvalificerede kandidater

Vi matcher alle ansøgere og kandidaters ansøgningsmateriale op mod den fastlagte kravprofil "Kandidatkravprofilen". Vi udvælger  herefter de kandidater, som vi vurderer der matcher kravprofilen bedst og inviterer dem til interview med vores konsulent. Ansøgere og kandidater der ikke udvælges til at fortsætte i forløbet får straks afslag.

 

 

Indledende interview

Formålet med interviewet er at vurdere og udvælge kandidater, som opfylder kandidatprofilens krav til faglig kompetence, erfaring og indsigt.

 

Det indledende interviewet har desuden det sigte, at vores konsulent laver en overordnet personvurdering og en vurdering af hvor godt kandidaten matcher virksomhedens præstationsmiljø.

 

Vi bruger en veldefineret og struktureret form for interview med en planlagt agenda.

 

Formålet med samtalen er herudover, at vi gennem en objektiv præsentation giver kandidaten et dækkende billede af stillingen med de  tilhørende udviklingsmuligheder og udfordringer. Præsentation skal dermed danne baggrund for kandidatens motivation for at tilvælge virksomheden. Vi er meget bevidste om, at samtalen og vores præsentation af virksomheden og den ledige stilling, udgør en betydelig del af kandidatens motivation for at overveje et jobskifte.

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.