mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

For jobsøgere

 

 Er du på udkig efter nye "græsgange" eller opsagt? Så kan vi sandsynligvis hjælpe dig. Vores konsulenter har alle en dyb indsigt i jobmarkedet, og de har alle mere end 20 års erfaring med rekruttering og karriererådgivning. Et samarbejde med os kan vise sig at blive din vej til et nyt job.

  

 

 

 

Et samarbejde med os kan give dig en afgørende konkurrencefordel

Vores konsulenter har mange års praktisk erfaring med rekruttering og ledelse, hvilket sikrer en effektiv kommunikation med dig i et rekrutteringsforløb. Vi har et naturligvis en dyb indsigt i stillings- og ansøgermarkedet. Det gør os i stand til at afgøre, hvordan dine faglige og personlige kvalifikationer såvel som krav til ansættelsesvilkår, matcher en specifik ledig stilling og markedet generelt.

 

Se her nogle af vores aktuelle ledige stillinger

 

  

For os er det naturligt at arbejde for både dig og vores kunde

Formålet med vores medvirken er dels at sikre, at vores kunde får den rette medarbejder eller leder, og dels, at du får de rette udfordringer og udviklingsmuligheder. Vi ser det som vores opgave at bistå begge parter til at få det bedst mulige grundlag for at træffe beslutning om at indgå et længerevarende succesfuldt samarbejde.

 

Det er for os afgørende, at du som kandidat behandles med den fornødne integritet, respekt og fortrolighed. Når du søger nyt job, er du i sagens natur ikke interesseret i, at andre får kendskab til det. Som kandidat hos os, kan du naturligvis være helt sikker på fuld diskretion i hele forløbet.


Rekrutteringsforløbet hos os - trin for trin

 

 

Vi behandler altid dine informationer med fortrolighed

Vi viderebringer kun informationer til vores kunde-virksomhed efter forudgående aftale med dig. Har vi indgået en sådan aftale med dig, er det naturligvis kun de informationer, der er relevante i forhold til den konkrete stilling, som vi viderebringer.

 

For at sikre fuld fortrolighed vil vi anbefale dig, at du bruger en privat e-mail adresse, når du indleder en dialog med os.

 

Det er vores mål, at vores kandidater via den dialog, som de har med os får tilført værdier, der kan bruges i det videre karriereforløb. Dette uanset om vores dialog ender med en ansættelse gennem os eller ej.

 

Vi hjælper dig videre i din karriere med Newplacement / Outplacement 

Vi tilbyder opsagte medarbejdere Newplacement / Outplacement forløb. Vi hjælper dig med at afklare rækken af dine mange faglige og personlige kompetencer. Du får målrettet din jobsøgning, og vi følger dig gerne hele vejen frem mod dit nye job. 

 

Vi finder sammen mulighederne i din situation, og vores store erfaring med coaching og rådgivning er fundamentet. Vores store viden om jobmarkedet kan blive din absolutte fordel, når du gennemfører et newplacement forløb sammen med os. Vi vender blikket fremad - og får dig til at se nye muligheder.

 

Læs mere om hvordan vi hjælper dig videre

 

 

 

 Karrierecoaching

 

Giver dig via dybdegående spørgsmål adgang til dine egne oprigtige og ærlige svar, som kan hjælpe dig videre i dit arbejdsliv

 

Læs mere om karrierecoaching

 

Karriererådgivning

 

Giver dig via kompetent sparring og vejledning konkrete alternativer og retninger til et bedre arbejdsliv og karriere

 

Læs mere om karriererådgivning

 

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.