mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Valg af kandidat og ansættelse

 

 Efter vores præsentation af udvalgte kandidater og vi efterfølgende har foretaget personvurdering indeholdende persontest og referencetagning, træffer virksomheden sit valg om hvilken kandidat det ønskes at fortsætte rekrutteringsforløbet med.

 

 

 

 

 

Kontraktforhandling

Drøftelser med den udvalgte kandidat om ansættelseskontraktens indhold indledes, forhandles og afsluttes. Vi vil følge disse forhandlinger meget tæt. Vores erfaring fortæller os nemlig, at det er i denne sidste fase, at et meget omfattende rekrutteringsarbejde kan falde til jorden, hvis forhandlingen ikke får tilstrækkelig opmærksomhed.

 

Vi har en betydelig erfaring og viden når det gælder løn- og ansættelsesforhold, og vi tilbyder assistance og sparring ved udformningen af ansættelseskontrakter på alle niveauer. 

 

 

Afslag til fravalgte kandidater

Når der er indgået ansættelsesaftale med den foretrukne kandidat, vil Cruit Consult straks herefter straks give afslag til alle fravalgte  kandidater, som er præsenteret for virksomheden.

 

 

Introduktion - onboarding

Hvis virksomheden ikke har de nødvendig ressourcer til sikring af en effektiv og positiv indkøring af den nyansatte, tilbyder vi vores assistance til planlægning og in­troduktion - onboarding.

 

 

Opfølgning

Efter to til tre til måneders ansættelse følger vi op på den nyansattes trivsel og præstation. Dette vil ske gennem samtaler med såvel nærmeste leder som den nyansatte.

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.