mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Analyse- og testværktøjer til udvælgelse og udvikling

 

 I arbejdet med rekruttering og vores øvrige serviceydelser søger vi at opnå et samlet billede af den enkelte kandidats adfærd, kompetencer og potentiale. I den forbindelse bruger vi analyse- og testværktøjer fra vores anerkendte partner People Test Systems. Værktøjerne er erhvervsrettede og danskudviklede og anvendes i dag af en lang række private og offentlige virksomheder.

 

 

 

Vi anvender tre typer af testværktøjer i vores arbejde med rekruttering og kandidatscreening.

 

  

Personlighedstest målrettet specialister og ledere

 

Med en personlighedstest får du et samlet billede af personen bag kandidaten, hvilket er grundlaget for de fleste beslutninger, handlinger og reaktioner.
Vores test er baseret på at testpersonen besvarer 220 spørgsmål.

 

Læs mere om personlighedstesten

Logik- og færdighedstest målrettet specialister og ledere?

 

Logik- og færdighedstesten er en hjælp til at afdække personens potentiale og færdigheder. Testen indgår som et helt naturligt led i en rekrutteringsproces hos os. Testpersonen får 30 minutter til at bevare 80 opgaver. 

 

Læs mere om vores logiktest

Person- og færdighedstest målrettet medarbejdere?

 

Denne kombinerede personligheds- og færdighedstest giver dig et samlet billede af personen bag kandidaten. Et stærkt beslutningsgrundlag når der skal ansættes til stillinger, som ikke kræver høj grad af boglighed eller akademisk tilgang.

 

Læs mere om medarbejdertesten

  

 


Hvorfor anvende analyse- og testværktøjer?

At være succesfuld og skabe resultater kræver mange forskellige kompetencer, den rigtige holdning og den rette indsats. Samtidig skal personen sandsynligvis være i stand til løbende at udvikle sine kompetencer for at kunne matche fremtidens jobmæssige krav.

 

For os er analyser og test særdeles vigtige værktøjer, når vi skal vurdere en kandidats personlige- og kompetencemæssige egenskaber i forhold til de krav et givent job stiller. Vi bruger analyser og test i forhold til de behov som opgaven byder os, men vi er også helt bevidste om, at test ikke kan stå alene.

  

Vi mener, at analyseresultater åbner for en konstruktiv dialog

Vi personvurderer med afsæt i testresultater og interview. Vi er dermed i stand til at frembringe en profil, som danner grundlaget for langt de fleste af personens beslutninger, handlinger og reaktioner. 

 

En personprofil er også udgangspunktet for potentialevurderingen, da sammenhængen mellem personlighed og evnen til at udvikle sig er afgørende i mange jobfunktioner.  

 

 

 

 

 

Kontakt os og hør mere

 

Alle vores konsulenter har naturligvis den nødvendige certificering i de analyse- og testværktøjer, som anvendes til personvurdering.

 

 Kontakt Seniorkonsulent Jens Peter Holm

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.