mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Vores mål og strategi

 

 

Det er vores mål at være den foretrukne og nytænkende partner inden for vores specialier, der skaber værdi og synlige resultater.

 

  

Vi sætter din virksomhed i centrum

Udgangspunktet for vores opgavehåndtering er den enkelte virksomheds konkrete og helt særlige behov i relation til rekruttering og human resources. For at finde den rette løsningsmodel for opgaven som du og din virksomhed stiller os, insisterer vi på, at forstå din forretning gennem indlevelse og indsigt i dine strategier og udfordringer. Vi vil med denne tilgang professionelt og analytisk udfordre, sparre og rådgive i forhold til din virksomheds nuværende og fremtidige forretningsmæssige virkelighed.

 

 

Vi skaber resultater - og de kan mærkes

Vi er resultatorienterede. Vores helt klare mål er at skabe målbare, synlige og langsigtede resultater for vores kunder gennem anvendelse af vores kernekompetencer og mangeårige erfaring. Gennem realiserede resultater og kvaliteten af vores arbejde, er målet at opnå, at vores kunder er vores ambassadører.

 

 

En specialdesignet løsningsmodel til din virksomhed

Med vores indsigt i din virksomheds udfordringer designer vi en tilpasset løsningsmodel og tidsplan for den konkrete opgave. Vi vil efterfølgende levere en kvalitetsløsning til den aftalte tid.

 

Vores konsulentydelser, som er rekruttering, kandidatscreening, outplacement og præstationsoptimering er konceptualiseret. Det betyder, at vores konsulenter er i stand til at levere serviceydelserne med højeste kvalitetsstandard i hver enkelt opgaveløsning.

 

Vi engagerer os i vores egen faglige kompetenceudvikling gennem kreativitet og konstant læring. Fokus på vores egen udvikling skal sikre, at vores kunder har adgang til opdateret viden i samarbejdet med os. Vi er forberedte på at imødekomme morgendagens behov.

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.