mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Lederrekruttering


Den rette leder i stolen er den absolut mest afgørende enkeltfaktor for holdets succes.

 

Lederrekruttering handler om at få den rette leder med på holdet

 • Er den øgede distanceledelse en udfordring i jeres virksomhed, og har I brug for erstatning eller nye kræfter til at lede og motivere jeres medarbejdere?
 • Har I brug for indsigt i og erfaring med det aktuelle jobmarked i forbindelse med rekruttering af ledere til jeres virksomhed?
 • Kender I til værdien af at ansætte den rigtige person i lederstilling, men har undervurderet konsekvensen af en potentiel fejlrekruttering?
 • Har I brug for hjælp til at afdække en kommende leders jobprofil – herunder lederrolle, jobfunktion og kompetenceprofil?
 • Savner I en effektiv og tidsbesparende lederrekruttering, som samtidigt sikrer, at i får den rette leder med på holdet?

 

  

 

     

 

Vi tilbyder en professionel lederrekruttering – fra specifikation af jobprofil, identifikation, tiltrækning og udvælgelse til præsentation og ansættelse af den rette lederkandidat 

 • Vi afklarer sammen med jer hvilke lederkompetencer og personlige kompetencer, der skal til for, at den nye leder det rette match til det aktuelle job og jeres virksomhed
 • Vi præciserer og afdækker, den kommende leders funktionsbetingelser samt den fornødne lederrolle – er det fx procesledelse, faglige ledelse eller personaleledelse, der er mest brug for?
 • Vi identificerer, tiltrækker og vurderer de mest relevante lederkandidater til den aktuelle ledige stilling

 • Vi har erfaringen for at skabe optimale rammer for jobinterviews – som er både struktureret, velforberedt og seriøst og i en let og naturlig, afslappet tone, der typisk også er inkluderet en case
 • Vi tester og indhenter relevante og værdifulde referencer på  alle topkandidater, så vi sikrer, at der er sammenhæng imellem personens profil, det personlige brand og lederegenskaber i forholdt til lederjobbet
     

Se her et udpluk af vores reference-rekrutteringer

     

     

Kom sikkert i mål og skab værdi for både virksomhed og medarbejdere

 • I et samarbejde med os, får I som virksomhed en indgående forståelse af organisationens unikke situation og behov for lederrekruttering
 • I får en pragmatisk og professionel lederrekruttering, der identificerer og præsenterer de mest relevante lederkandidater i forhold til det lederfaglige og de personlige kompetencer

 • Vi håndterer hele den administrative rekrutteringsproces, så I får ”hænderne frie” til andre væsentlige opgaver, som kræver tid og overskud i organisationen
 • Vi har +20 års erfaring med rekruttering af ledere og specialister. I får målrettet og professionel assistance til rekruttering af fx CFO, Salgschef, Salgsdirektør, Marketingdirektør, CTO, Produktionsdirektør, COO m.fl.

   

  Find her priser på rekrutteringsassistance

   

 

 

 

Vi er specialister i rekruttering af ledere til private virksomheder

Der er stor forskel på den enkelte lederrekruttering og dennes rolle i en virksomhed. Hvert enkelt ledelseslag består af forskellige krav til kompetencer og opgaveløsning. Fx vægtes lederens evne til at udvikle og positionere virksomheden højere i toppen end i lederstillinger, som er tættere på medarbejdere, kunder eller borgere. Her vil der i stedet være mere fokus på lederens faglighed og evne til at samarbejde.

De mange lederegenskaber kan dog typisk inddeles i overordnede lederkompetencer som fx evnen til

 • uddelegering og involvering
 • udvikling, strategi og retning
 • at danne overblik og udpege nødvendige ressourcer
 • motivation og engagement
 • tillidsvækkende og klar kommunikation
 • fokusering på mål og resultater
 • konflikthåndtering
 • at forstå de relevante markeder og kunder

 

Vores konsulenter har adskillige års erfaring med rekruttering af ledere med de rette kompetencer og lederprofiler til en lang række private virksomheder.

 

Mød vores konsulenter

Lederrekruttering kræver ressourcer og kompetencer

Lederrekruttering er ofte en tidskrævende proces med en bred vifte af vigtige overvejelser. Hvilke kompetencer (personlige som faglige) bør den nye leder besidde? Hvad er succeskriterierne for lederen og hvilket ledelsesområde (personale-, proces- eller faglig ledelse) kommer til at fylde mest? De ledelsesmæssige og forretningskritiske opgaver vil sandsynligvis fortsat kræve dit fokus og som ansvarlig leder må du vurdere, om du ressourcemæssigt har mulighed for at påtage dig den enkelte rekrutteringsopgave.

 

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Lad strategisk lederrekruttering være nøglen til succes

Vores kernekompetence er sparring, rådgivning, professionalisering og effektivisering af lederrekrutteringsprocessen for din virksomhed. Vi arbejder med indsigter i strategisk lederrekruttering opnået igennem adskillige år i branchen og professionelle rekrutteringsredskaber, og vi tager udgangspunkt i den forretningsmæssige virkelighed i virksomheden - altid med målet at finde den helt rette løsning for jer. Vi anvender bl.a. personprofiler og interviewteknikker til at forudsige en leders forventede evne til at performe og skabe succes i jobbet.

 

Læs om vores rekrutteringsværktøjer

Skræddersyet lederrekruttering i Aarhus og København

Hos os er lederrekruttering ikke et standardprodukt. Vi indgår altid i skræddersyede rekrutteringsprocesser, og vi betragter det som en nøgleproces, som består af en række forskellige delprocesser. Den enkelte lederrekruttering tilpasses din virksomhed og situation, og når din nye leder er ansat, giver vi altid opsigelsesgaranti for den nyansatte - helt op til 12 måneder. 

Vi har igennem mange år arbejdet med rekruttering af ledere i Aarhus og Midtjylland, og siden etablering af vores kontor i Herlev i 2015, har vi gennem adskillige år også og leveret målrettet lederrekruttering i København.

 

Kontakt os for lederrekruttering

 


 

Neden for finder du eksempler på lederrekrutteringer, som vi dagligt arbejder med.

 

CFO

Salgsdirektør

COO  Økonomidirektør
CSO  Marketingdirektør
CMO  Salgschef
CTO  Økonomichef
COO  Marketingchef

 

 IT-direktør

 

 

 Se vores priser for rekrutteringsassistance

 

 

 

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.