mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

 

Artikler, tips og nyheder

 


 

Nedenfor finder du artikler, tips og nyheder, som har udgjort dele af indholdet i vores nyhedsbreve, der leveres 5 gange årligt.

 

 

Få nyttig viden om jobmarkedet og joblivet - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilm

 

 

 

 

 

05-07-2019 - Din solbrændthed kan løse din jobmæssige fastbrændthed

 

Det kan være en god idé at bruge sommeren på at overveje, om det er i august, du tager de første skridt til at komme videre til dit næste job.

29-05-2019 - Du bliver aldrig tilbudt drømmejobbet, hvis dit CV er en rodebutik

 

Dit CV og din LinkedIn-profil er udstillingsvinduet til din personlige kompetencebutik, hvor du byder på professionelle kompetencer, erfaringer og skabte resultater. Udstillingsvinduet skal afspejle det, du kan og vil tilbyde.

10-04-2019 - Spild ikke din egen og andres tid – vær tro mod din mavefornemmelse

 

En kandidat har omkring syv sekunder til at gøre et godt indtryk. Hvis det ikke lykkes, så er der i virkeligheden ingen grund til at fortsætte samtalen.

08-03-2019 - Du spilder din tid, hvis du rekrutterer superliga-specialister til at arbejde i 1. division

 

Danske virksomheder spilder hvert år millioner af kroner, fordi de ansætter medarbejdere på superliga-niveau, selvom de selv spiller i 1. division. Virksomhederne har brug for større selvindsigt.

04-03-2019 - Hajer og handlekraft

 

Man må vokse selv, uanset hvor høj ens bedstefar var (Irsk ordsprog)

25-01-2019 - Hvor mange stjernekandidater skræmmer du med dit sjusk?

 

Har du en plan for, hvordan du møder kandidaterne og sikrer, at de også er gode ambassadører for din virksomhed – også selvom de aldrig bliver ansat?

14-12-2018 - Dine medarbejdere søger nyt job i januar – hvad vil du gøre ved det?

 

Hvis du ikke allerede har indkaldt dine medarbejdere til en individuel kick-off-samtale efter juleferien, så er det måske en god idé at gøre det nu. Ferietid fører nemlig både til skilsmisser og jobskifter.

26-11-2018 - Har du din plan-B klar, når du bliver fyret?

 

Der er en god sandsynlighed for, at det job, du sidder i lige nu, ikke eksisterer inden for en overskuelig fremtid. Og hvad gør du så? Har du din plan-B klar i skuffen? Det bør du have!

02-11-2018 - Det er vigtigere at være interesseret end interessant

 

Alt for mange kandidater har så travlt med at fortælle om sig selv i en jobsamtale, at de glemmer at finde ud af, hvilken virksomhed de er ved at sælge sig selv til.

14-09-2018 - Virksomheder spilder tiden: Spørg nu ind til lønnen som det første

 

Lønnen er sjældent det vigtigste, når man spørger kandidater, hvad der kan få dem til at skifte job. Men det er næsten altid lønnen, der får en aftale mellem en ny medarbejder og en virksomhed til at falde på gulvet.

17-08-2018 - Gode ledere vinder jobkampen: ”Jeg orker ikke mere dårlig ledelse”

 

Det er ikke kun potentielle kandidater, der bliver kigget efter i sømmene i en rekrutteringsproces. Kandidaterne begynder i stigende grad at interessere sig for en potentiel leders stil og kompetencer.

15-03-2018 - 5 oplagte tidspunkter, hvor persontypetest giver værdi

 

I dette tredje indspark om persontypetest sætter vi fokus på de situationer, hvor det giver særlig værdi at tilføje et professionelt analyseværktøj. Et vinderhold kræver hårdt arbejde! Uanset, om du er på jagt efter nye medarbejdere, skal videreudvikle teamet, eller du som ansat står i stampe, kan persontypetest være lige præcis dét værktøj, der sætter vejen til målet.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.