mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

 

Artikler, tips og nyheder

  

Nedenfor finder du artikler, tips og nyheder, som har udgjort dele af indholdet i vores nyhedsbreve, der leveres op til fem gange årligt.

 

 

Få nyttig viden om jobmarkedet og joblivet - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilm

 

 

 

 

 

09-06-2020 - Skal du ansætte en ny medarbejder? Her er tre spørgsmål, du bør have svar på

 

Der er mange måder, man kan gribe en jobsamtale an på. Jeg bliver altid en smule fascineret, når jeg assisterer rekrutterende ledere, der har nedfældet alle spørgsmål, som de agter at stille, på et stykke papir og løber dem slavisk igennem. Der findes også andre metoder.

07-05-2020 - Kan man ikke godt forvente at få et pænt afslag?

 

Det er utrolig kortsigtet at lade potentielle dygtige kandidater hænge i uvished. Gode kandidater har det jo med at være forbundet gennem netværk med andre dygtige kandidater, som virksomhederne godt kunne tænke sig at rekruttere på et tidspunkt. Men det kan godt vise sig at blive svært, hvis man først får et halvdårligt ry blandt ansøgere, som tager en dårlig oplevelse med derfra.

24-02-2020 - Lever dine sælgere dit produkt og dine værdier – sådan helt ærligt?

 

Det er naturligvis problematisk, at virksomheder, der selv lever af at være i stand til at kunne handle med andre virksomheder, lukker af for henvendelser. Hvis alle virksomheder gjorde det, ville megen handel gå i stå.

05-07-2019 - Din solbrændthed kan løse din jobmæssige fastbrændthed

 

Det kan være en god idé at bruge sommeren på at overveje, om det er i august, du tager de første skridt til at komme videre til dit næste job.

10-04-2019 - Spild ikke din egen og andres tid – vær tro mod din mavefornemmelse

 

En kandidat har omkring syv sekunder til at gøre et godt indtryk. Hvis det ikke lykkes, så er der i virkeligheden ingen grund til at fortsætte samtalen.

08-03-2019 - Du spilder din tid, hvis du rekrutterer superliga-specialister til at arbejde i 1. division

 

Danske virksomheder spilder hvert år millioner af kroner, fordi de ansætter medarbejdere på superliga-niveau, selvom de selv spiller i 1. division. Virksomhederne har brug for større selvindsigt.

25-01-2019 - Hvor mange stjernekandidater skræmmer du med dit sjusk?

 

Har du en plan for, hvordan du møder kandidaterne og sikrer, at de også er gode ambassadører for din virksomhed – også selvom de aldrig bliver ansat?

14-12-2018 - Dine medarbejdere søger nyt job i januar – hvad vil du gøre ved det?

 

Hvis du ikke allerede har indkaldt dine medarbejdere til en individuel kick-off-samtale efter juleferien, så er det måske en god idé at gøre det nu. Ferietid fører nemlig både til skilsmisser og jobskifter.

01-11-2018 - Styrk troværdigheden

 

”Lyt meget, vælg det, der er godt og følg det” (Kungfutse)

14-09-2018 - Virksomheder spilder tiden: Spørg nu ind til lønnen som det første

 

Lønnen er sjældent det vigtigste, når man spørger kandidater, hvad der kan få dem til at skifte job. Men det er næsten altid lønnen, der får en aftale mellem en ny medarbejder og en virksomhed til at falde på gulvet.

17-08-2018 - Gode ledere vinder jobkampen: ”Jeg orker ikke mere dårlig ledelse”

 

Det er ikke kun potentielle kandidater, der bliver kigget efter i sømmene i en rekrutteringsproces. Kandidaterne begynder i stigende grad at interessere sig for en potentiel leders stil og kompetencer.
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.