mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

 

Artikler, tips og nyheder

  

Nedenfor finder du artikler, tips og nyheder, som har udgjort dele af indholdet i vores nyhedsbreve, der leveres op til fem gange årligt.

 

 

Få nyttig viden om jobmarkedet og joblivet - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilm

 

 

 

 

 

12-01-2021 - Karrierestrategi - en strategi for dit jobliv

 

Når du først har afleveret nøglekortet for sidste gang, er det trist at se tilbage på en karriere, hvor du brugte godt en tredjedel af dine bedste vågne timer på at arbejde, men ikke realiserede dine drømme eller fik det udbytte, du ønskede.

12-01-2021 - Styrk dit personlige lederskab

 

Jeg har altid været af den opfattelse, at først når vi er i stand til at lede os selv med konstans, er vi rigtig i stand til at lede andre. Så her får du syv punkter til overvejelse, der kan styre din selvledelse.

03-11-2020 - Det er, når du skifter job, at du har mulighed for at booste din månedlige lønseddel

 

Men alt for mange kandidater misser muligheden for tage de afgørende løn- eller karrierehop af den simple årsag, at de er alt for dårligt forberedte, når de møder op til jobsamtalen.

07-09-2020 - Jobsøgning er også ”jysk” købmandsskab

 

”Hvad får du i løn i dit nuværende job?” De fleste kandidater har været udsat for netop det spørgsmål i forbindelse med en jobsamtale. Men dit svar kan have ganske stor betydning for, hvordan du kommer til at ligge lønmæssigt de næste mange år frem.

30-06-2020 - Du har tre linjer til at fange en leders opmærksomhed – hvad står der i dit resumé?

 

Dit resumé er altafgørende, hvis du vil gøre dig forhåbninger om, at en leder læser dit CV. Hvis vedkommende ikke bliver fanget af resuméet, kan resten måske være lige meget.

18-06-2020 - Hvis du skriver én ansøgning, som skal ramme alle, rammer du ingen

 

”Jeg har sendt mindst 50 ansøgninger, og jeg er ikke blevet kaldt til én eneste samtale – hvorfor vil de ikke tale med mig?”

19-05-2020 - Sådan får du tilbudt drømmejobbet - uden at skrive en ansøgning

 

Hvorfor var det lige netop din nærmeste kollega, der blev kontaktet af en headhunter og tilbudt drømmejobbet? Et job du i øvrigt var en langt stærkere kandidat til! Og hvorfor er det lige, at når du endelig bliver kontaktet og tilbudt en samtale om et nyt job, er det til stillinger, der ikke helt rammer plet i forhold til de udfordringer og den personlige udvikling, du ønsker?

06-03-2020 - Her er fem spørgsmål, alt for mange glemmer at stille til jobsamtalen

 

Rigtig mange kandidater glemmer helt at en ”jobsamtale” er et samspil, hvor to eller flere mennesker ”taler sammen”.

18-11-2019 - Uformelle jobsamtaler bliver alt ofte for… uformelle!

 

Hver dag bliver der holdt tusindvis af uformelle kaffemøder i danske virksomheder med henblik på at besætte uopslåede jobs. Mange af møderne ender dog i det rene ingenting, fordi de mangler forberedelse.

29-05-2019 - Du bliver aldrig tilbudt drømmejobbet, hvis dit CV er en rodebutik

 

Dit CV og din LinkedIn-profil er udstillingsvinduet til din personlige kompetencebutik, hvor du byder på professionelle kompetencer, erfaringer og skabte resultater. Udstillingsvinduet skal afspejle det, du kan og vil tilbyde.

04-03-2019 - Hajer og handlekraft

 

Man må vokse selv, uanset hvor høj ens bedstefar var (Irsk ordsprog)

26-11-2018 - Har du din plan-B klar, når du bliver fyret?

 

Der er en god sandsynlighed for, at det job, du sidder i lige nu, ikke eksisterer inden for en overskuelig fremtid. Og hvad gør du så? Har du din plan-B klar i skuffen? Det bør du have!

02-11-2018 - Det er vigtigere at være interesseret end interessant

 

Alt for mange kandidater har så travlt med at fortælle om sig selv i en jobsamtale, at de glemmer at finde ud af, hvilken virksomhed de er ved at sælge sig selv til.

15-03-2018 - 5 oplagte tidspunkter, hvor persontypetest giver værdi

 

I dette tredje indspark om persontypetest sætter vi fokus på de situationer, hvor det giver særlig værdi at tilføje et professionelt analyseværktøj. Et vinderhold kræver hårdt arbejde! Uanset, om du er på jagt efter nye medarbejdere, skal videreudvikle teamet, eller du som ansat står i stampe, kan persontypetest være lige præcis dét værktøj, der sætter vejen til målet.

27-10-2016 - Forsvinder din job-sult i en travl hverdag?

 

Fra tid til anden kan vi opleve, at vi ikke føler os sultne omkring aftensmadtid. Men når duften og dampen svæver forbi vores næser, har sulten det med at komme frem fra sit skjul. Med et fyldestgørende online CV kan du på samme måde hjælpe din inaktive job-sult på vej og blive præsenteret for spændende jobmuligheder, du ikke nødvendigvis vidste eksisterede.

14-09-2016 - Worst or best case scenario - når du ikke tester din nye medarbejder

 

Igennem mine +20 år i rekrutteringsbranchen er det ikke så sjældent, at jeg bliver konfronteret med en vis potion skepsis omkring brugen af personanalyser ved ansættelse af nye medarbejdere.

04-09-2016 - Sådan kan persontypetests hjælpe dig til at sætte vinderholdet

 

Det er blevet efterår, og mange af os er tilbage i fuld vigør med nye opgaver og projekter. Måske er jeres virksomhed én af de mange, som er på udkig efter nye eller flere kræfter til holdet?

03-08-2016 - Tilbage fra sommerferie - hvad nu?

 

Hvad enten du i de kommende dage og uger vender tilbage til tastaturet og de vante arbejds-rutiner, eller fortsat nyder ferien på kanten af poolen eller i hængekøjen, kan tiden væk fra arbejdet have sat skub i tankerne omkring et eventuelt jobskifte.

26-06-2016 - Kandidatvurderingstest, der viser nuancerne..

 

Fejlcasting i ansættelsesprocessen kan være dyr for såvel virksomhed som kandidat! Her kan du læse, hvad der skal til, så du undgår "at brænde fingrene", når der skal ansættes.

01-02-2016 - Vi har åbnet kontor i Hovedstadsområdet

 

Gennem adskillige år har vi løst IT rekrutteringsopgaver i Hovedstadsområdet. For i fremtiden at kunne være endnu tættere på vores kunder og kandidater, har vi 1. marts 2016 åbnet kontor på Lyskær 8 i Herlev.

01-06-2015 - Rekruttering er mange ting - og derfor er der flere bolde at holde i luften på samme tid

 

Rekruttering er ligesom at lægge et puslespil. Den helt rette kandidat er brikken, der passer perfekt. Med en personlighedsanalyse af dine finalekandidater optimerer du sandsynligheden for at realisere det rette match.

21-05-2015 - Karriererådgivning fordi du fortjener det optimale job-liv!

 

Bygger du på, vedligeholder og optimerer din værdi på jobmarkedet? En værdi, som du bør tage seriøst undervejs i hele din karriere. En karriere på 40 år er jo ikke ualmindeligt - det er ca. 75.000 arbejdstimer.

16-03-2015 - Brug ressourcerne på det du er god til

 

Skal du ansætte? En rekrutteringsproces kan godt tage mellem 50-75 timer. Derfor kan det være en genvej at finde en erfaren samarbejdspartner med det rette kandidatnetværk.

26-02-2015 - Det kan være noget af et projekt at rekruttere en ny medarbejder

 

Det kan være noget af et projekt at rekruttere en ny medarbejder. Du får her 3 tips til, hvad du med fordel kan overveje, inden du påbegynder en rekrutteringsproces.

23-02-2015 - En vellykket rekruttering er grobund for succes

 

Den væsentligste opgave for rekrutteringsvirksomheden er at levere den rette specialist, leder eller nøglemedarbejder til rette tid og på rette sted - og ikke mindst til den rette gage!

04-02-2015 - Bliv den bedste udgave af dig selv

 

Nogle gange er det en god ide at tage en pause og skabe overblik. Derfra kan du sætte dig i førersædet, få styr på dine karrieredrømme og tage lederskab af din karriere.

28-01-2015 - Byg din karriere med karriererådgivning

 

Byg på din karriere. Ofte skal der ikke så mange justeringer til, for at jobbet kan udvikle sig til drømmejobbet eller blive et springbræt til et endnu bedre. Det er blandt andet dét, som du kan bruge karriererådgivning til.

05-01-2015 - Alle kneb gælder! Karriererådgivning er et af dem

 

Initiativ er godt – handling er endnu bedre. Cruit Consult bistår dig med at definere dine karrieremæssige pejlemærker. Du kan herefter påtage dig rollen som den helt skarpe navigatør.

02-01-2015 - Karriererådgivning med styring og succes

 

Karriereplanlægning hjælper dig med at styre - mod dit drømmejob. Når du har en plan, kender du vejen. Læs mere om "Karriererådgivning" med styring og succes.

17-11-2014 - Mulighed for at afprøve person- og færdighedstest - særdeles prisattraktivt

 

"Sandheden" om det menneske, der sidder overfor dig og som gerne vil have jobbet kan være svær at se. Det koster tid - og ikke mindst penge - at vælge forkert.

17-09-2014 - Test medarbejdertesten - uden beregning

 

Fejlansættelser er dyre! Her kan du læse mere om en helt unik mulighed for, at afprøve et erhvervsrettet og nuanceret testværktøj. Værktøjet er udviklet med henblik på rekruttering af medarbejdere til jobs, der ikke nødvendigvis kræver høj grad af boglighed og akademisk tilgang.

18-08-2014 - Vil du også skabe et vinderhold og nå målene?

 

Du kan her læse om hvordan du skaber et vinderhold af medarbejdere, der kender og bruger egne styrker og er bevidst om egne svagheder - vi kalder det præstationsoptimering.

11-08-2014 - Undgå fejlcasting! Men hvordan?

 

Ansættelse kan være en dyr, tung og lang proces. Udfordringen er altid at finde den rette kandidat til den ledige stilling. Spørgsmålet er, hvordan du undgår at vælge forkert!

01-08-2014 - Undgå tilfældigheder - tag styringen i din karriere

 

Er du på vej ind på jobmarkedet eller kender du en, der er? Karriereplanlægning kan vise sig at være en god forretning, så du undgår at vælge den forkerte vej.

28-07-2014 - Optagelse i vores CV-database

 

Du kan nu blive optaget i vores CV- database. Det giver dig muligheden for at blive præsenteret for attraktive ledige stillinger i fremtiden.

06-07-2012 - Vi er flyttet til nye og større kontorlokaler

 

Cruit Consult flyttet til nye og større kontorlokaler i på Viengevej 100 i Risskov. For vores besøgende betyder det nem adgang fra både Grenåvej og Djurslandsmotorvejen samt gode parkeringsforhold lige ved "døren".
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.