mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

 

Artikler, tips og nyheder

 


 

Nedenfor finder du artikler, tips og nyheder, som har udgjort dele af indholdet i vores nyhedsbreve, der leveres 5 gange årligt.

 

 

Få nyttig viden om jobmarkedet og joblivet - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilm

 

 

 

 

 

18-11-2019 - Uformelle jobsamtaler bliver alt ofte for… uformelle!

 

Hver dag bliver der holdt tusindvis af uformelle kaffemøder i danske virksomheder med henblik på at besætte uopslåede jobs. Mange af møderne ender dog i det rene ingenting, fordi de mangler forberedelse.

05-07-2019 - Din solbrændthed kan løse din jobmæssige fastbrændthed

 

Det kan være en god idé at bruge sommeren på at overveje, om det er i august, du tager de første skridt til at komme videre til dit næste job.

29-05-2019 - Du bliver aldrig tilbudt drømmejobbet, hvis dit CV er en rodebutik

 

Dit CV og din LinkedIn-profil er udstillingsvinduet til din personlige kompetencebutik, hvor du byder på professionelle kompetencer, erfaringer og skabte resultater. Udstillingsvinduet skal afspejle det, du kan og vil tilbyde.

10-04-2019 - Spild ikke din egen og andres tid – vær tro mod din mavefornemmelse

 

En kandidat har omkring syv sekunder til at gøre et godt indtryk. Hvis det ikke lykkes, så er der i virkeligheden ingen grund til at fortsætte samtalen.

08-03-2019 - Du spilder din tid, hvis du rekrutterer superliga-specialister til at arbejde i 1. division

 

Danske virksomheder spilder hvert år millioner af kroner, fordi de ansætter medarbejdere på superliga-niveau, selvom de selv spiller i 1. division. Virksomhederne har brug for større selvindsigt.

04-03-2019 - Hajer og handlekraft

 

Man må vokse selv, uanset hvor høj ens bedstefar var (Irsk ordsprog)

25-01-2019 - Hvor mange stjernekandidater skræmmer du med dit sjusk?

 

Har du en plan for, hvordan du møder kandidaterne og sikrer, at de også er gode ambassadører for din virksomhed – også selvom de aldrig bliver ansat?

14-12-2018 - Dine medarbejdere søger nyt job i januar – hvad vil du gøre ved det?

 

Hvis du ikke allerede har indkaldt dine medarbejdere til en individuel kick-off-samtale efter juleferien, så er det måske en god idé at gøre det nu. Ferietid fører nemlig både til skilsmisser og jobskifter.

26-11-2018 - Har du din plan-B klar, når du bliver fyret?

 

Der er en god sandsynlighed for, at det job, du sidder i lige nu, ikke eksisterer inden for en overskuelig fremtid. Og hvad gør du så? Har du din plan-B klar i skuffen? Det bør du have!

02-11-2018 - Det er vigtigere at være interesseret end interessant

 

Alt for mange kandidater har så travlt med at fortælle om sig selv i en jobsamtale, at de glemmer at finde ud af, hvilken virksomhed de er ved at sælge sig selv til.

01-11-2018 - Styrk troværdigheden

 

”Lyt meget, vælg det, der er godt og følg det” (Kungfutse)

14-09-2018 - Virksomheder spilder tiden: Spørg nu ind til lønnen som det første

 

Lønnen er sjældent det vigtigste, når man spørger kandidater, hvad der kan få dem til at skifte job. Men det er næsten altid lønnen, der får en aftale mellem en ny medarbejder og en virksomhed til at falde på gulvet.

17-08-2018 - Gode ledere vinder jobkampen: ”Jeg orker ikke mere dårlig ledelse”

 

Det er ikke kun potentielle kandidater, der bliver kigget efter i sømmene i en rekrutteringsproces. Kandidaterne begynder i stigende grad at interessere sig for en potentiel leders stil og kompetencer.

15-03-2018 - 5 oplagte tidspunkter, hvor persontypetest giver værdi

 

I dette tredje indspark om persontypetest sætter vi fokus på de situationer, hvor det giver særlig værdi at tilføje et professionelt analyseværktøj. Et vinderhold kræver hårdt arbejde! Uanset, om du er på jagt efter nye medarbejdere, skal videreudvikle teamet, eller du som ansat står i stampe, kan persontypetest være lige præcis dét værktøj, der sætter vejen til målet.

27-10-2016 - Forsvinder din job-sult i en travl hverdag?

 

Fra tid til anden kan vi opleve, at vi ikke føler os sultne omkring aftensmadtid. Men når duften og dampen svæver forbi vores næser, har sulten det med at komme frem fra sit skjul. Med et fyldestgørende online CV kan du på samme måde hjælpe din inaktive job-sult på vej og blive præsenteret for spændende jobmuligheder, du ikke nødvendigvis vidste eksisterede.

14-09-2016 - Worst or best case scenario - når du ikke tester din nye medarbejder

 

Igennem mine +20 år i rekrutteringsbranchen er det ikke så sjældent, at jeg bliver konfronteret med en vis potion skepsis omkring brugen af personanalyser ved ansættelse af nye medarbejdere.

04-09-2016 - Sådan kan persontypetests hjælpe dig til at sætte vinderholdet

 

Det er blevet efterår, og mange af os er tilbage i fuld vigør med nye opgaver og projekter. Måske er jeres virksomhed én af de mange, som er på udkig efter nye eller flere kræfter til holdet?

03-08-2016 - Tilbage fra sommerferie - hvad nu?

 

Hvad enten du i de kommende dage og uger vender tilbage til tastaturet og de vante arbejds-rutiner, eller fortsat nyder ferien på kanten af poolen eller i hængekøjen, kan tiden væk fra arbejdet have sat skub i tankerne omkring et eventuelt jobskifte.

26-06-2016 - Kandidatvurderingstest, der viser nuancerne..

 

Fejlcasting i ansættelsesprocessen kan være dyr for såvel virksomhed som kandidat! Her kan du læse, hvad der skal til, så du undgår "at brænde fingrene", når der skal ansættes.

01-02-2016 - Vi har åbnet kontor i Hovedstadsområdet

 

Gennem adskillige år har vi løst IT rekrutteringsopgaver i Hovedstadsområdet. For i fremtiden at kunne være endnu tættere på vores kunder og kandidater, har vi 1. marts 2016 åbnet kontor på Lyskær 8 i Herlev.

01-06-2015 - Rekruttering er mange ting - og derfor er der flere bolde at holde i luften på samme tid

 

Rekruttering er ligesom at lægge et puslespil. Den helt rette kandidat er brikken, der passer perfekt. Med en personlighedsanalyse af dine finalekandidater optimerer du sandsynligheden for at realisere det rette match.

21-05-2015 - Karriererådgivning fordi du fortjener det optimale job-liv!

 

Bygger du på, vedligeholder og optimerer din værdi på jobmarkedet? En værdi, som du bør tage seriøst undervejs i hele din karriere. En karriere på 40 år er jo ikke ualmindeligt - det er ca. 75.000 arbejdstimer.

16-03-2015 - Brug ressourcerne på det du er god til

 

Skal du ansætte? En rekrutteringsproces kan godt tage mellem 50-75 timer. Derfor kan det være en genvej at finde en erfaren samarbejdspartner med det rette kandidatnetværk.

26-02-2015 - Det kan være noget af et projekt at rekruttere en ny medarbejder

 

Det kan være noget af et projekt at rekruttere en ny medarbejder. Du får her 3 tips til, hvad du med fordel kan overveje, inden du påbegynder en rekrutteringsproces.

23-02-2015 - En vellykket rekruttering er grobund for succes

 

Den væsentligste opgave for rekrutteringsvirksomheden er at levere den rette specialist, leder eller nøglemedarbejder til rette tid og på rette sted - og ikke mindst til den rette gage!

04-02-2015 - Bliv den bedste udgave af dig selv

 

Nogle gange er det en god ide at tage en pause og skabe overblik. Derfra kan du sætte dig i førersædet, få styr på dine karrieredrømme og tage lederskab af din karriere.

28-01-2015 - Byg din karriere med karriererådgivning

 

Byg på din karriere. Ofte skal der ikke så mange justeringer til, for at jobbet kan udvikle sig til drømmejobbet eller blive et springbræt til et endnu bedre. Det er blandt andet dét, som du kan bruge karriererådgivning til.

05-01-2015 - Alle kneb gælder! Karriererådgivning er et af dem

 

Initiativ er godt – handling er endnu bedre. Cruit Consult bistår dig med at definere dine karrieremæssige pejlemærker. Du kan herefter påtage dig rollen som den helt skarpe navigatør.

02-01-2015 - Karriererådgivning med styring og succes

 

Karriereplanlægning hjælper dig med at styre - mod dit drømmejob. Når du har en plan, kender du vejen. Læs mere om "Karriererådgivning" med styring og succes.

17-11-2014 - Mulighed for at afprøve person- og færdighedstest - særdeles prisattraktivt

 

"Sandheden" om det menneske, der sidder overfor dig og som gerne vil have jobbet kan være svær at se. Det koster tid - og ikke mindst penge - at vælge forkert.

17-09-2014 - Test medarbejdertesten - uden beregning

 

Fejlansættelser er dyre! Her kan du læse mere om en helt unik mulighed for, at afprøve et erhvervsrettet og nuanceret testværktøj. Værktøjet er udviklet med henblik på rekruttering af medarbejdere til jobs, der ikke nødvendigvis kræver høj grad af boglighed og akademisk tilgang.

18-08-2014 - Vil du også skabe et vinderhold og nå målene?

 

Du kan her læse om hvordan du skaber et vinderhold af medarbejdere, der kender og bruger egne styrker og er bevidst om egne svagheder - vi kalder det præstationsoptimering.

11-08-2014 - Undgå fejlcasting! Men hvordan?

 

Ansættelse kan være en dyr, tung og lang proces. Udfordringen er altid at finde den rette kandidat til den ledige stilling. Spørgsmålet er, hvordan du undgår at vælge forkert!

01-08-2014 - Undgå tilfældigheder - tag styringen i din karriere

 

Er du på vej ind på jobmarkedet eller kender du en, der er? Karriereplanlægning kan vise sig at være en god forretning, så du undgår at vælge den forkerte vej.

28-07-2014 - Optagelse i vores CV-database

 

Du kan nu blive optaget i vores CV- database. Det giver dig muligheden for at blive præsenteret for attraktive ledige stillinger i fremtiden.

06-07-2012 - Vi er flyttet til nye og større kontorlokaler

 

Cruit Consult flyttet til nye og større kontorlokaler i på Viengevej 100 i Risskov. For vores besøgende betyder det nem adgang fra både Grenåvej og Djurslandsmotorvejen samt gode parkeringsforhold lige ved "døren".
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.