mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Det kan være noget af et projekt at rekruttere en ny medarbejder

 

 

Men inden du påbegynder "projektet", vil vi opfordre dig til at gøre dig bevidst om tre kritiske forhold. Måske kan vores tre tips være med til at bringe dig til næste niveau i din søgen efter en ny medarbejder.

 

 

Tip 1: Vær ærlig og realistisk

Har du den nødvendige tid til selv at varetage rekrutteringsopgaven?

Det er ikke ualmindeligt at en rekrutteringsproces forbruger mellem 50 og 75 timer når alle aktiviteter tælles med. Spørg dig selv, hvilke andre opgaver, der kan vente?

 

Tip 2: Vær afklaret

Hvilke særlige faglige kompetencer og hvilken personprofil kræver den ledige stilling?

Hvordan sikrer du en struktureret afdækning af dine kandidaters faglige og personlige kompetencer? Det er dyrt at vælge forkert, både i tid og penge.

 

Tip 3 Er du helt sikker?

Er dit beslutningsgrundlag stærkt nok efter du har mødt dine finalekandidater? Har du været bag facaden? Såvel svagheder som de helt særlige potentialer hos en kandidat kan umiddelbart være svære at få øje på. Vil du basere dit valg af kandidat udelukkende på intuition eller på både intuition og persontest?

 

 

Succesfuld rekruttering

Hvis du beslutter dig for ikke selv at gennemføre rekrutteringsprocessen, tilbyder vi rekruttering inden for tre specifikke funktionsområder, nemlig:

 

  • IT (fx IT chef, .net programmør, Navision konsulent)
  • Økonomi/regnskab (fx regnskabschef, controller, økonomidirektør)
  • Salg/markedsføring  (fx salgschef, marketingkoordinator, account manager)

 

Vores kandidatnetværk er stort - rigtig stort. Samtidig er vores absolutte styrke, at vi har særlig indsigt i specifikke jobfunktioner. Det betyder, at vi forstår netop den rolle som den kommende kandidat skal kunne præstere i - i din virksomhed.

 

Vi tilbyder at bistå vores kunder i dele eller hele rekrutteringsprocessen. Ring til os på telefon 8174 6622 og hør mere.

 

 

Venlig hilsen

Cruit Consult

 

Jens Peter Holm

 

PS. Professionel rekruttering er langt det billigste i længden. Det er alt for dyrt at vælge forkert uanset medarbejderniveauer og uanset virksomhedsstørrelse.

 


OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.