mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Rekruttering er mange ting - og derfor er der flere bolde at holde i luften på samme tid

 

Kære læser

 

I denne artikel vil vi fokusere på en af de vigtigste dele af rekrutteringsprocessen, nemlig personvurderingen af de udvalgte finalekandidater. Indsigt i hvilken person, som gemmer sig bag kandiaten med styrker, svagheder og potentialer.

 

Et puslespil, der skal gå op

Kandidatvurdering er en særdeles vigtig brik i det puslespil, der skal lægges så hurtigt og så korrekt som muligt, når der skal ansættes en ny medarbejder.

 

Hvordan sikrer du, at den du ansætter passer til jobfunktionen og virksomhedens DNA?

 

Undgå at vælge den forkerte kandidat

Du har måske flere egnede kandidater til stillingen. Hvem skal du så vælge? Skal dit valg bero på din mavefornemmelse? Er du i tvivl om, hvem af kandidaterne, der passer bedst ind i dit team eller hvem der bedst understøtter virksomheden i at nå målene?

 

Det kan være rigtig dyrt at vælge den forkerte. Det er derfor, det er en god ide at bruge en velafprøvet og nuanceret personlighedsanalyse.

 

Med en analyse får du indsigt i hvilken person, der gemmer sig i kandidaten. Du kommer ind bag facaden og finder ud af, hvem personen i virkeligheden er.

 

På den måde opdager du - i tide - hvis kandidaten ikke har tilstrækkeligt af de personlige egenskaber, der skal til for at få succes i jobbet. Du får desuden et billede af, om kandidaten er i stand til at præstere på det niveau der forventes.

 

Bare husk, at analyseresultatet altid skal følges op af en grundig tilbagemelding.

 

HVORDAN tester du dine kandidater?

Når du har udvalgt dine finalekandidater til den ledige stilling, anbefaler vi, at du som minimum altid lader dem besvare en personlighedsanalyse. Til en række specialist- og lederstillinger vil beslutningsgrundlaget kunne forstærkes yderligere ved at kandidaterne besvarer en logik- og færdighedstest.

 

Ledelsesværktøj i analysen

Med en analyseresultatet i hånden, har du samtidig et vigtigt værktøj for den fremtidige ledelse af den ansatte. Dvs. du har et ledelsesværktøj, som du kan hente støtte i, når du skal finde den bedst mulige måde at lede og støtte medarbejderen på.

 

Vi håber, at du finder den rigtige brik. Du er velkommen til at ringe på 8174 6622 og høre mere om kandidatvurdering til din rekruttering.

 

Venlig hilsen

Cruit Consult

 

Jens Peter Holm

 

PS.

Vi kan hjælpe dig med rekruttering af kandidater indenfor 3 hovedområder, nemlig IT (fx IT chef, .net programmør, Axapta konsulent), Økonomi/HR (fx regnskabschef, controller, HR chef) og Salg/markedsføring  (fx salgschef, marketingkoordiantor, account manager)

 


OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.