mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Undgå fejlcasting! Men hvordan?

 

 

Kære læser

 

Ansættelser kan være en dyr, tung og lang proces. Udfordringen er altid at finde den rette kandidat til den ledige stilling. Spørgsmålet er, hvordan du undgår fejlcasting - altså vælger forkert!

 

Når du skal ansætte

Hvis du er heldig, er der flere egnede kandidater til stillingen. Hvem skal du så vælge? Skal dit valg bero på din mavefornemmelse? Er du i tvivl om, hvem af kandidaterne, der passer bedst ind i dit team eller hvem der bedst understøtter virksomheden i at nå målene?

 

Du kender måske allerede kandidaten fra dit netværk. Spørgsmålet er her, om du kan bevare objektiviteten? Hvordan sikrer du dig, at denne person har de rette kompetencer?

 

Som rigtig mange andre, kan det være, at du tidligere har 'brændt nallerne' og ansat den forkerte person? Det er både dyrt og ressourcekrævende at vælge forkert. Med den rette kandidatvurdering kan du undgå fejlcasting og hjælpe både dig selv og dine kolleger med at udvælge den helt rigtige kandidat.

 

Værktøjskassen

Med en effektiv og professionel kandidatvurdering får du bl.a.:

  • personvurdering af dine udvalgte spidskandidater
  • et objektivt og stærkt beslutningsgrundlag
  • afdækning af kandidaternes personlighed, potentiale og logiske kompetencer

Kandidatudvælgelse sammen med Cruit Consult

Vi ved, hvad vi snakker om for vi har hjulpet utallige virksomheder i både rekruttering og kandidatudvælgelse. Derfor kan du roligt kontakte os for at høre mere om, hvilke værktøjer vi anbefaler, når vi sammensætter en kandidatvurderingspakke. Pakken tilpasser vi nøjagtigt til dit behov.

 

Vi hjælper dig med at skabe et solidt fundament inden du træffer en endelig beslutning om ansættelse af en ny medarbejder.

 

Læs her mere om sikker kandidatvurdering.

 

Venlig hilsen

Cruit Consult

 

Jens Peter Holm

 

PS.

Ved du altid, hvilken profil, du reelt har behov for og hvilke kritierier du vægter højest hos en kandidat? Hvis ikke, er der risiko for, at du fejlcaster - og dermed ansætter den forkerte person.

 


OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.