mail@cruitconsult.dk Tel. +45 8174 6622 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
Forside

Undgå tilfældigheder - tag styringen i din karriere

 

 

Kære læser

 

Måske er du ved at afslutte eksamen eller har været færdig i nogen tid. Du vil gerne have mere "kontrol" over din karrierevej, så du føler at DU har indflydelse på, hvilken vej du skal!

 

Det kan også være, at du, som læser dette, kender en person, der skal i gang med sin karriere. Så giv endelig dette blog-indlæg videre eller fortæl blot vedkommende, at det er en god ide at tage styringen i sin karriere.

 

At lande på begge ben

Når du lander efter eksamen eller der er gået et stykke tid siden du blev færdig, skal du helst lande på begge ben. Som bekendt kommer intet af sig selv, så det er nu, at du skal i gang med at søge job og dermed skabe en karriere med dig ved styrpinden.

 

Cruit Consult foreslår, at du starter din karriere med karriererådgivning, altså får defineret hvad dine personlige kompetencer og ressourcer består af – og hvordan du kan bruge disse erhvervsmæssigt.

 

Markedsværdi og det at være attraktiv – hele tiden

I karriererådgivningen finder du ud af, hvordan du bedst adresserer jobmarkedet. Du får et overblik over, hvordan du øger din markedsværdi og en plan for, hvordan du forbliver attraktiv på jobmarkedet – hele tiden. Det handler om at finde de nøgleord, der matcher den kommende arbejdsgiver og bygge dit rennomé op heromkring.

 

Initiativ er godt – handling er endnu bedre

Med en seriøs og grundig karriererådgivning i hånden, får du – med garanti – et forspring.

 

Sammen med rådgiveren laver du bl.a.:

  • En konkret karrierestrategi, som du kan arbejde ud fra
  • En personprofil-analyse, så du kender dine styrker og svagheder
  • Et brutto CV
  • En kortlægning af dit nuværende og kommende netværk

Samtalen

Forberedelse og træning er rigtig godt! Når du kommer til samtale, kan du nemlig hvile i dig selv – være dig selv – for du har trænet selve samtalen inden sammen med din karriererådgiver.

 

Alle kneb gælder. Karriererådgivning er ét af dem

 

Vores anbefaling er, at du finder dig en professionel rådgiver, bliver udfordret i forhold til dine personlige og erhvervsmæssige ønsker og får afdækning af dine karrieremuligheder for fremtiden.

 

Vi mener også, at du bør gå i gang med din karriererådgivning så tidligt som muligt – for at undgå for mange tilfældigheder!

 

Du kan her læse meget mere om, hvordan vi sætter fokus på dig og din karriere med flere forskellige rådgivningspakker.

 

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 81 74 66 22 – helt uforpligtende. Vi hjælper dig med at tage initiativ, beslutninger og få karrieresucces.

 

Venlig hilsen

Cruit Consult

 

Jens Peter Holm

 


OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.